Autorid: Anu Jõgi, Maarit Eerme • 22. juuli 2022

Stockmann parandas Lindexi abil tulemust

Kaubanduskontserni Stockmann teise kvartali tulemused ületasid eelmist aastat, Lindex oli see, mis Soome kaubanduskontserni plussi vedas, kirjutas Kauppalehti.
Stockmann müüs kaubamajade hooned ja rendib neid nüüd tagasi.
Foto: Liis Treimann

Stockmanni teise kvartali käive oli 269 miljonit eurot. Analüütikute prognoose koondava Factseti andmetel jälgib Stockmanni vaid OP, kes ootas ettevõttelt suuremat käivet – 297 miljonit eurot. 2021. aasta teises kvartalis oli käive 228 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757