Autor: Kaubandus.ee • 28. aprill 2023

Lindexi müügitulemused kasvasid esimeses kvartalis 6,9 protsenti

Lindex avalikustas täna oma 2023. aasta esimese kvartali vahearuande, mille järgi ettevõte on tulemusi parandanud ning kasvab jätkuvalt.
Lindexi müügitulemused kasvasid esimeses kvartalis 6,9 protsenti.
Foto: Raul Mee

Lindexi esimese kvartali tegevustulemus oli 2023. aastal 62 miljonit Rootsi krooni. See tähendab 6,9-protsendilist kasvu võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, sest 2022. aastal oli tulemus 58 miljonit Rootsi krooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700