Autor: Merit Võigemast • 29. aprill 2024

Eesti tänavarõivaste bränd avab Fahle linnakus esinduspoe

Tallinna kesklinnas asuvas Fahle linnakus avab maikuus esinduspoe rahvusvahelisel turul edu saavutanud Eesti tänavarõivaste bränd.
Maison Beasti rõivad Tallinna Kaubamajas.
Foto: Maison Beast

Maison Beasti esindaja Mihail Burõhhi sõnul loodetakse ruumid valmis saada mai keskpaigaks. Brändi uues esinduspoes Fahle linnakus esitletakse Maison Beasti uusimaid kollektsioone. “Samades ruumides tegutseb ka ateljee - kogu disaini- ja tootmisprotsess toimub otse klientide silme all,” avaldas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757