Autor: Merit Võigemast • 3. mai 2024

N-Kaubanduse kasumlikkus kahanes: ehk aitab euribori langus

Riidemüügiga tegelev N-Kaubandus OÜ kasum kahanes aastaga 8%. Tegevuskulud kasvasid murettekitavalt palju, kommenteeris ettevõtte värsket majandusaasta aruannet juhatuse liige Ljubov Nurmist.
N-Kaubandus avas 2022. aastal kaupluse ka Tallinnas Ülemiste keskuse 2. korrusel.
Foto: N-Kaubandus OÜ

“2024. aasta esimene kvartal oli raske. Neli esimest kuud jäi müügitulu tavapärasest palju väiksemaks. Kui vaadata kaubagruppide kaupa, siis ei olnudki vahet - käive oli suhteliselt ühtlaselt madalam kõigis kaubagruppides. Loodame, et euribori langedes jääb inimestel rohkem raha kätte,” sõnas N-Kaubandus OÜ üks juhatuse liikmetest, Ljubov Nurmist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757