Autor: Kaubandus.ee • 6. mai 2024

Uusi sõiduautosid müüdi jätkuvalt vähem

Aprill Eesti uute sõiduautode turule suuri muudatusi ei toonud ja müük jäi jätkuvalt alla eelmise aasta tulemustele.
Uute sõiduautode turg püsis aprillis 2024 stabiilsena.
Foto: Andras Kralla

Eestis müüdi aprillis 1734 uut sõiduautot, mis ületas küll aasta esimeste kuude müüginumbrid, kuid jäi möödunud aasta aprillikuu tulemusele alla 9,8%. Kokku on tänavu nelja kuuga Eesti automüüjad andnud klientidele üle 6450 uut sõiduautot, mida on 14,9% vähem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757