Autor: Kaubandus.ee • 7. mai 2024

Osta.ee avas oma pakiportaali

Osta.ee avas keskkonna Pakiportaal.osta.ee, mis laseb klientidel omavahel võrrelda kolme suure logistikaettevõtte pakiautomaatide hindu ja võimalusi.
Foto: Venipak

“Uus portaal aitab ära hoida võimalikke petuskeeme,” vahendas Osta.ee portaalijuht Kristiana Põld. Pakiportaal.osta.ee keskkond koondab olulise teabe kolme teenusepakkuja - Venipaki, Omniva ja Itella pakiautomaatide kohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757