Autor: Kaubandus.ee • 7. mai 2024

Tarbijad soovivad e-poodides vähem kulutada

Eesti tarbijad planeerivad igal aastal aina vähem e-poodides ostelda, selgus uuringufirma Gemiuse viimasest internetiuuringust.
Foto: Pexels.com

Iga-aastases Baltikumi e-kaubanduse uuringus küsiti vastajatelt, kui palju tarbijad käesoleval aastal internetipoodides raha kulutada plaanivad. Selgus, et 42% vastajatest planeerib kulutuste mahtu mitte tõsta, vahendas Gemiuse uuring. Uuringufirma vahendas ka, et 40% ongi olnud keskmiselt eestlaste tulemus sõltumata aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757