Autor: Kaubandus.ee • 9. mai 2024

Veipland leiutas viisi, kuidas keskkonda saastavate e-sigarettide jalajälge vähendada

Kauplustekett Veipland alustas kampaaniat, mis aitab inimesi informeerida, et kasutatud e-sigarette ei tohi visata tavaprügisse. Lisaks esitles kaupleja ka lahendust, mille õnnestumisel hoitakse ära märgatav keskkonnakahju.
E-sigarette Veiplandi kogumiskastidesse võetakse vastu piiramatult, hoolimata selle algsest ostukohast.
Foto: Nicorex Baltic OÜ/Veipland

„Meie kliendiküsitlused on näidanud, et inimestele on jäänud arusaamatuks, milliseid jäätmeid ning kuhu peaks viskama, kuigi tahtmine õigesti toimetada on olemas. Teeme maaletooja ja kauplejana klientidele elu lihtsamaks ning säästame koos keskkonda,“ rääkis Veipland ja Nicorex tegevjuht Diane Sirelpuu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757