Autorid: Janno Riispapp, Kristjan Kurg • 13. mai 2024

Hotellipidajate sõnul peitub ilusate numbrite taga kole reaalsus

Suuresti väliskülastajate toel kasvu näidanud ööbimiste arv kerkis märtsis aastaga 5%, kuid hotellipidajate sõnul on turismisektori taastumisest veel vara rääkida.
Radisson Collectioni ja Palace’i juht Ain Käpp arvutas, et kolme kriisiaastaga said hotellid kokku 84 miljonit eurot kahjumit, mille katteks on võetud kõrge intressiga laene.
Foto: Eiko Kink

“Tegelikult on ikkagi väga raske,” tõdes Eesti Restoranide ja Hotellide Liidu juhatuse esimees Ain Käpp, kes on Tallinnas asuvate Radisson Collectioni ja Palace Hotelli juht ja osanik. Kuigi mõnes maakonnas näitab statistika suuremat taastumist, siis hotellipidajatega rääkides pole Käpp kuulnud, et kellelgi väga hästi läheks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757