Autor: Kaubandus.ee • 10. mai 2024

Telema tõmbas paati tugeva investori

Erakapitalifond Livonia Partners omandab osaluse Baltimaade juhtivas elektroonilise andmevahetusteenuse pakkujas Telema.
Telema asutaja ning tegevjuht Hele Hammer
Foto: Marko Mumm

Tehingu käigus omandab Livonia Partners Eestis registreeritud Telemas AS-is osaluse, mille tulemusena jätkavad ettevõtte strateegilist arendamist Telema asutaja Hele Hammer ja Livonia Partners ühiselt. Sektori väljavaade on tugeva kasvutrendiga tulenevalt järjest enam äriprotsesside digitaliseerimisest ja digitaalsete dokumentide mahtude kasvust, millele annavad täiendava tõuke Euroopa-ülesed algatused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757