Autor: Kaubandus.ee • 17. mai 2024

30 parimat e-kaubanduse ettevõtet Baltikumis. E-kaubanduse täht 2024 finalistid

Selgunud on auhinna Baltikumi e-kaubanduse täht 2024 finalistid. Nimekirjas on 30 ettevõtet kõigist kolmest Balti riigist, kes võistlevad oma kategooria parima tiitli nimel. Võitjad jagavad rohkem kui 20 000 euro väärtuses auhinnafondi ja kuulutatakse välja konverentsil ECOMRIGA 24. mail 2024.

Lisaks neljale kategooriale võistlevad kõik finalistid eriauhindade nimel, mis kuulutatakse välja ja antakse üritusel üle isiklikult.

Uus ettevõte

 • Browmania (EE)
 • Ourpockethero (LT)
 • Plant power (LV)
 • TC Latvija (LV)
 • Unusi (LV)
 • Urzonailfiles (LV)
 • Vaskala (LV)

Väikeettevõte

 • Maimai (LV)
 • Medon (LV)
 • Mil-coffee (LV)
 • Plukt Tea (LV)
 • renaterose (LV)
 • Silmachy (LV)
 • yoko (LV)

Keskmise suurusega ettevõte

 • Apotheka (EE)
 • Ettetete (LV)
 • Given (LV)
 • Hackmotion (LV)
 • lulu (LV)
 • Mugavik (EE)
 • Rimi Riga Marathon (LV)
 • wigiwama (LV)

Suurettevõte

 • Balcia (LV)
 • Baldai 1/ Mebeles 1/ Moobel 1 (LT, EE, LV)
 • ideal (LV)
 • Kavos draugas (LT)
 • Mynest (LT)
 • Obdeleven (LT)
 • tet (LV)
 • Valmiermuiža (LV)

Võitjad kuulutatakse välja Baltikumi e-kaubanduse 2024. aasta auhinnatseremoonial, mis toimub ECOMRIGA konverentsi raames.

Finalistid valis välja žürii, mis koosnes Balti riikide e-kaubanduse ja jaekaubanduse spetsialistidest: Samantha Tillett – Amazon Adsi globaalse partneri Aleph Holdingu direktor, Meelis Nurk – SEB digitaalsete strateegiakaartide ja makseteenuse juht, Arnis Jēkabsons – Element Digitali tegevdirektor, Ivars Lubāns – Go3 turundus- ja e-kaubanduse juht, Viesturs Kančs – Balcia e-kaubanduse ja innovatsiooni juht, Angelo Maiuri – Element Digital Estonia juht, Dalia Čiutaitė-Antanaitė – Pigu.lt müügitulemuste direktor, Tuure Tükson – Kaup24.ee võtmekliendihaldur, Jurijs Ivanovs – Joomi kaasasutaja, Kārlis Ozols – 220.lv müügiplatvormi juht, Sniedzite Vilmane – Mēness Aptieka e-kaubanduse juht, Dace Strapcāne – Latvijas Pastsi teenindusosakonna juht Baltikumis.

Ürituse strateegilised partnerid on SEB ja Latvijas Pasts. Teised partnerid on Balcia, Joom, Mēness Aptieka, Aleph, PHH Group, Element Digital, Login ja Gemius. Meediapartnerite seas on Delfi, TV3 Group, Äripäev ja IR Nauda.

Esimest korda toimub konkurss e-kaubanduse täht kogu Baltikumis. Viimased kolm aastat toimus see Lätis. 2024 on esimene aasta, mil see laieneb üle kogu Baltikumi ning edaspidi peetakse seda igal aastal Eestis, Lätis ja Leedus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700