Autor: Kaubandus.ee • 10. juuni 2024

Uute sõiduautode müük jätkas langust ka mais

Eestis on uute sõiduautode müük kasvanud tänavu küll iga kuuga, kuid eelmise aasta tulemusteni müük veel ei küüni, teatab AMTEL.
Müüduimate mudelite edetabelis kerkis mais esikohale KIA Sportage.
Foto: KIA Auto

Mais müüdi Eestis 1905 uut sõiduautot, mis jääb möödunud aasta maikuu tulemusele alla 16,8%. Tänavu on viie kuuga antud klientidele üle kokku 8355 uut sõiduautot ehk 15,3% vähem eelmise aasta sama perioodiga võrreldes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700