Autor: Kaubandus.ee • 27. juuni 2024

Coop: jaaninädal tõstis väikepoodide käivet kolmandiku võrra

Jaaninädal ja alanud suvine puhkuseperiood lisas kohalike poodide käibele 25–35%, sealjuures suuremalt näiteks Võrumaal, Põlvamaal ja Pärnumaal.
Tsooru kauplus Võrumaal.
Foto: Coop Eesti

„Jaekaubanduse suvine muster näitab, et jaaninädalaga alanud eestlaste suvine suurem ringirändamine panustab kohalikku ellu väga palju,“ ütles Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla. „Mõju on otse näha meie poeketi üleriigilisest statistikast, kuna iga neljas ost tehakse Coopi väikepoest. Kohalike kaupluste külastajaid tuleb kiita, sest nad toetavad otseselt maaelu ja kohaliku toidu tootmist.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700