Autor: Maarit Eerme • 5. juuli 2024

Jaekettide turuosas muutusi ei ole, kuid väiksemad jaeketid kasvasid turust kiiremini

Eelmine aasta oli jaekettide jaoks edukas, kus kasvasid nii müügitulu kui ka kasumid, välja arvatud ühe erandiga. Kõige enam suutis enda müügitulu kasvatada aga OG Elektra.
OG Eletra müügitulu kasvas 2023. aastal kõige enam
Foto: Andras Kralla

2023. aasta majandustulemustest selgus, et 2023. aastal hoidsid kõik jaeketid pingsalt enda turupositsioonist kinni ning turuosas suuri muutusi ei toimunud nagu aasta varem, kui Lidl Eesti turule tuli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700