Oleg Grossi firma kasum kasvas ligi kaks korda

Lääne-Virumaa tuntud ärimehele Oleg
Grossile kuuluva kaubandusketi OG Elektra kasum majandustegevusest oli 2007.
aastal 37,4 miljonit krooni, aasta varem teeniti 20 miljonit krooni
kasumit.

Jaekaubandusega tegeleva ASi OG Elektra auditeerimata 2007. aasta realiseerimise netokäive ulatus 1,026 miljardi kroonini. 2006. aastal oli realiseerimise netokäive oli 876,4 miljonit krooni, teatas ettevõte Äripäevale.

Ettevõtte möödunud aasta investeeringute summa oli 43,6 miljonit krooni. "2007. a ei olnud eesmärgiks agressiivne turu laiendamine ja käibe kasv, vaid ettevõtte kasumi kasvatamine. Oluliselt tõstsime otsehangete osakaalu ka väljastpoolt Eestit, Euroopa Liidu liikmesriikidest," kommenteeris AS OG Elektra nõukogu liige Rita Tehvo.

Käesoleva aasta majandustulemuste prognoosimisel lisas Tehvo: "2008. a ülesandeks on jätkuvalt otsehangete suurendamine. Kaupade sisseost väljastpoolt Euroopa Liitu, eelkõige Hiinast. Kuna majandusaasta tuleb kogu Eesti Vabariigile keeruline, siis on raske käibe ja kasumi prognoose teha, aga oletatavasti käive jääb samasse suurusjärku, aga kasumlikkus võib väheneda."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara