Maxima tegi tubli jõulumüügi

Maxima kauplustes kasvas jõulupühade läbimüük mullusega võrreldes veerandi, kõige enam osteti mandariine - 8 rekkatäit ehk ligi 160 tonni.

Pühade viie päeva jooksul osteti tänavu kaupu Maxima kauplustes ligi 25% enam kui mullu. Lisaks mandariinidele läks väga hästi kaubaks jahutatud forell, mida osteti 30 tonni. Kalatoodete müük pakkus sel aastal traditsioonilistele lihatoodetele tõsist konkurentsi, sest lisaks forellile kasvas kõvasti ka kalamarja ja heeringa müük. Punast kalamarja osteti näiteks ligi 7000 konservi.

Magusast olid kõige menukamad Raffaello Ferrero kompvekid, mida müüdi ligi 35 000 karpi. Alkohoolsetest jookidest oli suurim läbimüük vahuveinidel, mida osteti enam kui 40 000 pudelit.

Nii kingitusi kui jõulukaunistusi ja kuuseehteid osteti tänavu kolmandiku võrra enam kui mullu. Käibekasvule aitas kaasa ka see, et kingikotti leidsid tee kallimaid mängud ja mänguasjad kui eelnevatel aastatel. Popimad kaubad olid arendavad ja loomingulised mängud, raadioteel juhitavaid autod ja helikopterid, muunduvaid robotid ja transformerid ning muidugi tahvelarvutid.

Maxima Grupil on Balti riikides ja mujal 496 kaubanduskeskust, neist 225 asub Leedus, 138 Lätis, 70 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on ligi 29 000 töötajat.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara