Pro Kapital suutis käivet ja kahjumit kahandada

Pro Kapital Grupp teatas käibe ja kahjumi vähenemisest nii kolmandas kvartalis kui ka üheksa kuu jooksul.

Ettevõtte sõnul oli kahjum põhjustatud peamiselt väiksest müügitulust ja müügis varade vähesusest.

Ettevõtte kolmanda kvartali kogukäive oli 2,71 miljonit eurot, mis on 17% vähem kui 2012. aasta kolmandas kvartalis. Kolmandas kvartalis saadi põhitegevusest 0,15 miljonit eurot kahjumit, mis on 88% võrra vähem kui eelmine aasta samal ajal. Kolmanda kvartali puhaskahjum vähenes 1,11 miljoni euro võrra ja oli 0,65 miljonit eurot. Eelmise aasta samal ajal oli puhaskahjum 1,76 miljonit eurot.

Selle aasta kolmandas kvartalis jätkas Pro Kapital Peterburi tee kaubanduskeskuse arendamist ja üürnikega uute üürilepingute sõlmimist, ühtlasi jätkus Tondi kvartali projekti uue etapi esimese osa ja Riia Tallinase elamukompleksi ettevalmistus, samuti Vilniuses asuva Saltiniu Namai projekti uue hoone tehnilise projekti koostamine. Tallinna linnaplaneerimise ametiga sõlmiti Tallinnas asuva Kalaranna kinnistu detailplaneeringu leping avaliku infrastruktuuri väljaehitamiseks.

Üheksa kuu kogukäive oli 9,25 miljonit eurot, kahanedes võrdlusperioodi suhtes 30%. Üheksa kuu ärikahjum vähenes 2,41 miljoni euro võrra (68%) ning moodustas 1,13 miljonit eurot. Üheksa kuu puhaskahjum vähenes 2,59 miljoni euro võrra (56%), 2,05 miljoni euroni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara