ETK ei ava Harkujärve Konsumit

Hoone arendaja lubadustest ja tähtaegadest koduva mittekinnipidamise tõttu ei ole siiani selge, millal võiks toimuda Tallinnas linna piiril Paldiski maanteel ehitatava kaupluse üleandmine ETK Jaekaubanduse AS-ile, mistõttu otsustas ettevõte loobuda seal uue Konsumi avamisest.

„Oleme mitmete kuude jooksul kuulnud arendajalt üha uusi ja uusi lubadusi ning tähtaegu hoone valmimise ja üleandmise kohta, kuid tänaseni pole hoonel kasutusluba ja meie jaoks on selgusetu, millal ja kas üldse saaksime seal kaupluse avada,“ ütles ETK Jaekaubanduse juhatuse liige Margus Musthallik. „Võtsime tööle inimesi ja tegime suuri investeeriguid kaupluse sisseseadesse, mis praegu seisab jõude ja toob meile iga päevaga suuremat kahju.“

„Oleme hoone arendajaga pikalt läbirääkimisi pidanud ja püüdnud probleemidele lahendust leida, kuid arendajapoolse, meile arusaamatu käitumise tõttu jõudnud seisu, kus peame uue poe avamisest loobuma,“ lausus Musthallik. „Vabandan südamest kõigi Harkujärve ja Astangu piirkonna elanike ees, kes omale uut kodupoodi ootasid.“ Musthallik  lisas, et Harkujärve Kosumisse värvatud ja tööle võetud inimestele pakutakse tööd teistes  ETK Jaekaubanduse AS-i kauplustes.

ETK Jaekaubanduse AS on Eesti Tarbijateühistuste Keskühistu (ETK) tütarettevõte, kes opereerib praegu Tallinnas kahte Maksmarketit ja nelja Konsumit ning Pärnu linna ja Aurdu valle piiril tänavu juulis avatud Maksimarketit. Musthallik lisas, et ettevõte jätkab aktiivselt uute kaupluste rajamise võimaluste otsimist Tallinnas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara