Ülemiste keskust külastati avakuul ligi 600 000 korda

Kuu aega avatud uuenenud Ülemiste keskuse külastajate arv on oodatust suurem - kokku külastati avakuul keskust ligi 600 000 korda. Keskuse tõmbemagnetid on suuremad rõiva-ja spordikauplused ning lai söögikohtade valik. Tipp-päevadel tehakse keskuses ligi 35 000 ostu.

Ülemiste keskuse tegevdirektori Guido Pärnitsa sõnul käib keskuses keskmiselt 18 000 inimest päevas, kes teevad igapäevaselt kokku ligikaudu 21 000 ostu. „Kõige enam külastajaid on ootuspäraselt laupäeviti, umbes 25 000 inimest, kui lisaks tallinlastele jõuavad Ülemistesse ka inimesed väljastpoolt pealinna,“ lisas ta. Kõige külastajaterohkematel päevadel kasvab keskuses tehtud ostude hulk 35 000-ni.

Pärnits selgitas, et  uuenenud Ülemiste keskuse suuruste keskuste eesmärk on pakkuda külastajatele põhjust veeta keskuses võimalikult kaua aega ning selleks ei piisa vaid headest kauplustest.  „Keskuse õnnestumist näitab külastajate keskuses viibimise aeg, mis on eriti nädalavahetustel oluliselt pikenenud 2-3 tunnini inimese kohta,“ sõnas ta. 

Külastajate ja rentnike tagasiside uuenenud Ülemiste keskuse kohta on väga positiivne. „Külastajad on kiitnud väga head ja ühtlast kaupluste kooslust ning kaupluste loogilist grupiti paiknemist, mis teeb keskuses orienteerumise ning soovitud poe leidmise väga mugavaks,“ selgitas Pärnits. „Üllatavalt hästi läheb Eesti esimesel omalaadsel sporditarvetekauplusel SportsDirect, seda nii meie kui ka kaupluse operaatori arvates,“ lausus keskuse tegevdirektor.  Ta lisas, et väga populaarsed on keskuse söögikohad, mille osatähtsus kaubanduskeskustes üle maailma kasvab.

Suurt tähelepanu on pälvinud temaatilised puhkealad, kus ostlemise vahepeal on võimalik aega veeta. „Laste lemmik Ülemiste keskuses on esimese ja teise korruse vaheline liutoru, kuid lisaks lastele sõidavad liutorust alla ka täiskasvanud,“ ütles ta.

Ülemiste keskus on Eesti suurim moe- ja perekeskus, milles on 210 kauplust ja teeninduskohta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara