Prisma Peremarket saab uue tegevjuhi

Pikaaegne Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne L
Pikaaegne Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen läheb SOK kontserni ...

Jussi Nummelin on nimetatud Prisma Peremarketi tegevdirekotriks alates 1. maist 2017. Ettevõtte praegune tegevdirektor Janne Lihavainen on valitud emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks.

“Tänu oma pikaajalisele kogemusele Lidli ketis tean kui oluline on jaeketi klientidele püsivalt soodne kauplus koos korraliku kaubavalikuga. Mul on hea meel asuda juhtima jaeketti, mis on Eesti parimate püsihindadega kauplus, pakkudes lisaks ka suurimat kaubavalikut ning mugavat ostukeskkonda,” sõnas Jussi Nummelin.

Prisma Peremarketite uus tegevjuht Jussi Nummelin
Prisma Peremarketite uus tegevjuht Jussi Nummelin

Prisma Peremarketi uue tegevdirektori eesmärkideks on üksuse strateegilise tulemuse saavutamine ning tegevusmudeli ja võrgustiku edasi arendamine. Jussi Nummelin on varasemalt töötanud Lidli ketis, juhtides viimastel aastatel Lidl Leedu organisatsiooni.

Kaupluse senine tegevdirektor Janne Lihavainen on valitud emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks, kelle vastutusvaldkonda kuuluvad SOK hüper-, supermarketid, lähipoed, teenindusjaamad, kaubamajad, hotellid ning restoranid.  “Nende 10 aasta jooksul, mil olen Prisma Peremarketit juhtinud, on Eesti jaekaubandus teinud läbi väga suure arengu. Muutunud on tarbijate ootused jaekauplustele ning tarbijate soovid on muutunud märksa mitmekesisemaks. Oleme suutnud tarbijate ootustega kaasas käia, mida näitab Prisma kaupluste populaarsus nii näiteks taimetoitlaste kui ka toidutalumatuse all kannatavate inimeste seas. Samuti on mul hea meel, et oleme selle aja jooksul muutnud oma poed mõnusamaks ostukeskkonnaks ka lastega peredele,” ütles aastaid Prisma Peremarketit juhtinud Lihavainen.

Prisma Peremarket on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb nii Soome, Eesti, Venemaa, Läti kui Leedu turgudel. Eestis tegutseb Prisma Peremarket alates 2000. aastast, olles üks stabiilsemaid Eesti turul tegutsenud hüpermarketeid. Praegu tegutseb Tallinnas viis, Tartus kaks ja Narvas üks Prisma kauplus.

Peremarketi toidukaupade sortimendis on 10 000-14 000 artiklit, kogu tootevalikus 60 000 artiklit. Iga Prisma kauplus omab tervest Eesti jaekaubandusturust hinnanguliselt 1,5%. Prisma Peremarket annab Eestis tööd enam kui 1000-le inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara