Balti Jaama Turgu külastas esimesel nädalal ligi 224 000 inimest

Balti Jaama turg
Balti Jaama turg

19. mail avatud Balti Jaama Turgu külastas esimesel nädalal 223 982 inimest, rekordpäevaks oli teine päev, mil turgu külastas 48 309 inimest.

Balti Jaama Turu kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Liisel Vellendi sõnul ületasid avanädala numbrid ka kõige optimistlikumad prognoosid ja suur huvi näitab, et uut turgu on kaua oodatud. “Mul on väga hea meel, et uus turg inimestele huvi pakub ja juba esimesel nädalal nii palju külastajaid kohale meelitas,” ütles Vellend.

Suure huvi tõttu pikendas Balti Jaama Turg lahtioleku aegu – esmaspäevast laupäevani on turg avatud kuni kella 19-ni ja pühapäeviti kuni kella 17-ni.

Vellendi sõnul on uus turg kenasti käima läinud ja kindlasti ei jääda loorberitele puhkama vaid plaanis on ka mitmed uuendused. „Esimesena täidame hooajalise kaubaga kõik turu väliletid ning seejärel võtame ette oma e-turu sortimendi laiendamise, et peagi saaksid Tallinna ning Tallinna lähiümbruses elavad inimesed koju tellida suurt osa turul müügil olevat toidukaupa. Samuti paneme suurt rõhku erinevatele üritustele ja juba sel laupäeval toimub Balti Jaama Turul suur vanavara ja antiigilaat UUNIK,“ sõnas Vellend.

Astri Kinnisvara kuulub Eesti kapitalil põhinevate ettevõtete gruppi, mis on tegutsenud alates 1991. aastast. Astri grupp tegeleb peamiselt kaubandusliku kinnisvara arendamise ning üüri- ja haldamisteenuse osutamisega.

Astri alla kuulub Tartu Lõunakeskus, Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus, Fama Keskus ja Tempo Mööblimaja, Tallinnas Balti Jaama Turg ja DEPOO.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara