Reedel avab uksed Lõuna-Eesti suurim lemmikloomakeskus

Lõunakeskuse PetCity
Lõunakeskuse PetCity

Reedel, 20. oktoobril avatakse Lõunakeskuses Lõuna-Eesti suurim lemmikloomakeskus PetCity, kus on koos erinevad lemmikloomadega seotud teenused: loomakliinik, lemmikloomatarvete kauplus, ilusalong ja hotell.

1400-ruutmeetri  suurune uus lemmikloomakeskus on Lõuna-Eesti suurim ja pakub loomaomanikele ja nende lemmikutele kõike vajalikku mugavalt ühes kohas.

„Avame Tartus Eesti suuruselt teise lemmikloomakeskuse, kus oleme ühe katuse ala kokku toonud kõik lemmiklooma jaoks vajalikud teenused ja tooted, " rääkis Pet City tegevjuht Hendrik Tibar. Lemmikloomakeskusest saab soetada kõik vajaliku - toidud, aksessuaarid, tarvikud ja ravimid, kindlustada oma lemmikud, viia nad kliinikusse, groomingusse või esimesse lemmikloomahotelli Tartus. 

Lemmikloomade hotell majutab hõlpsasti ära viis koera ning kaheksa kassi ning lisaks saab kokkuleppeliselt hoidu pakkuda ka teistele väiksematele lemmikloomadele, teiste PetCity keskuste hotellides on peavarju leidnud ka näiteks polaarrebane, pesukarud ning maod.

Lõunakeskuse PetCity lemmikloomakliiniku peaarsti dr Piret Tobiase sõnul erineb uus kliinik kõigist senistest Lõuna-Eesti piirkonna kliinikutest eelkõige oma suuruse ja kaasaegse tehnika poolest. „Kliinikul on ligi 400 ruutmeetrit pinda ja sinna on soetatud kõige kaasaegsem tehnika, mis võimaldab lemmikloomadele parimat võimalikku teenust pakkuda. Pöörame väga erilist tähelepanu ka patsiendi heaolule kliinikus viibimise hetkel,“ lisas Tobias.

PetCity kontseptsioon on loodud selleks, et tõsta lemmiklooma pidamise kultuur kõrgemale tasemele. Koos Lõunakeskuse PetCity´ga on avatud seitse poodi ja partneritega koostöös neli kliinikut üle kogu Baltikumi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara