Autor: Maarit Eerme • 18. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apollo raamatupoed saavad iseteeninduskassad

Hetkel käib Apollo kauplustesse planeeritavate iseteeninduskassade süsteemi testimine. Iseteeninduskassad loodetakse klientidele kasutuseks tööle rakendada lähiajal.
Kristiine keskuse Apollo kauplus

„Apollo üheks põhiväärtuseks on uuendusmeelsus ning kaasaegsed iseteeninduskassad otsustasime paigaldada eelkõige kliendimugavuse tõstmiseks,“ rääkis Apollo ostu- ja turundusjuht Helena Hyldahl. Tema sõnul on iseteeninduskassad suureks abiks ka teenindavale personalile, jättes neile enam aega klientidele soovituste ja nõuannete jagamiseks.

Hyldahl ütles, et Apollo grupis (Apollo kinos) on iseteeninduskassad kasutusel olnud juba mõnda aega ning nii tagasiside klientidelt kui teenindavalt personalilt on olnud vägagi positiivne. „Sellest johtuvalt toome iseteeninduse sisse ka Apollo kauplustesse ja need hakkavad täiendama tavakassasid eelkõige suuremates kauplustes.“

Hetkel veel iseteeninduskassad töös ei ole, kuid Hyldahli sõnul käib aktiivne süsteemi testimine ning nad loodavad kassad klienditele kasutuseks tööle rakendada lähiajal.

Esimeste kauplustena saavad iseteeninduskassad Kristiine keskuse, Viimsi keskuse ning Solaris keskuse Apollod. „Juuni viimasel nädalal avame uue kaupluse ka Tartus Kvartali keskuses ning ka sinna on plaanitud iseteeninduskassade paigutus,“ ütles Hyldahl.

Solaris keskuse Apollo kauplus
Foto: Apollo

Tema sõnul peaks iseteeninduskassade lisamine kindlasti suurendama ostumugavust eelkõige nende tipp-hooajal – suurendades teeninduskiirust koolialguse ning jõuluperioodil.

Apollol pole iseteeninduskassade juurde eraldi teenindajat planeeritud. „Sarnaselt Apollo kino kogemusele on aga klienditeenindaja alati käeviipe kaugusel ja kõikide küsimuste korral abiks.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757