Jaga lugu:

CM: Antifire Tuleohutuslahendused OÜ jätkab Kidde Eesti tööd

Tuleohutusettevõte Antifire Tuleohutuslahendused OÜ jätkab Kidde Eesti senist tegevust, pakkudes tulekahju avastamise-, kustutamise- ja päästelahendusi nii maal, merel kui ka õhus.

„Kuigi Kidde oli Eestis oma nišis üks edukamaid ja tuntumaid ettevõtteid, otsustas maailma saja suurema ettevõtte hulka kuuluv emafirma tegevust väikestel turgudel piirata ning pakkus edukat firmat müügiks ettevõtte juhtkonnale,“ selgitab Antifire Tuleohutuslahendused OÜ juhatuse esimees Andrus Nurga. „Võtsime pakkumise vastu ning 1. aprillist oleme toimetanud omal käel, kuid sama tegevuse ja meeskonnaga samades ruumides. Muutunud on vaid nimi, omanikud ja koostöövorm senise emafirmaga.“

Nurga sõnul on omaette tegutsemine suur väljakutse, kus püütakse aastate jooksul omandatud maailmatasemel teadmiste ja positiivsete kogemustega jätkata ning julgemalt ettevõtet ning lisateenuseid arendada. Samas annab omaette tegutsemine paindlikumad võimalused kiiremateks otsusteks ja valdkonna arendamiseks.

Nagu oli Kidde, on ka Antifire Tuleohutuslahendused OÜ ainus tuleohutusele keskenduv Eesti Turvaettevõtete Liidu liige. „Kuulume liitu, kuhu on vastu võetud ühtsetest väärtustest, kvaliteetsetest toodetest ning klienditeeninduse kvaliteedist lugupidavad ettevõtted,“ selgitab liidu juhatuse liige Andrus Nurga. „Lisaks teeme tihedat koostööd Päästeametiga ning oleme ühe Päästeameti partnerina haaranud senisest suurema initsiatiivi tule- ja suitsuanduritega seotud valehäirete vältimisega tegelemisel. Selleks toimub meil 24. mail igakuine oma töötajatele ja klientidele suunatud teabepäev, kus seekord diskuteeritakse valehäirete vähendamise teemal.“

Ta lisab, et valehäired on aktuaalne probleem, kuna takistab otseselt häiret tabanud ettevõtte töö kulgu. Samamoodi on valehäired suureks probleemiks Päästeameti üksustele. „Paraku on suur osa vale väljakutseid tehnilist laadi valehäireid, mis tekivad mittetoimiva lahenduse puhul, kus valed andurid on üles pandud vales keskkonnas. Sõltuvalt keskkonnast, mida on vaja tuleohutuse vastu kaitsta, peab oskama valida õige lahenduse. Teine suur probleem tehnilist laadi valeväljakutse puhul on hooldamata jäetud tehnika. Inimesed ei teadvusta endale, et näiteks gaaskustustusüsteem on nagu pomm – kui seda valesti käsitleda, võib see tekitada oma ülesande täitmise asemel suurt kahju.“

Samas kui suitsuandur reageerib suitsule, on see õige häire, kuigi tegemist võib olla lihtsalt sigareti suitsetamise või söögitegemisel tekkiva suitsuga, mis suuremat kahju ei tekitagi.

Antifire Tuleohutuslahendused OÜ  on tuleohutusettevõtetest kõige laiema tooteportfelliga ettevõte, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on tulekahju avastamise, tulekustutus- ja turvasüsteemide projekteerimine, paigaldamine ja hooldamine, tuleohutuse haldusteenus ettevõtte tuleohutuse enesekontrolli tagamiseks, esmaste tuleohutusvahendite müük, kontroll ja hooldus, tuleohutuskoolituste ja evakuatsiooniõppuste läbiviimine, tuleohutusalane dokumentatsioon, tuletõrjetehnika ja -päästevahendite müük ning häireedastusteenus 112.

 

 

 

 

 

Selle artikli ilmumist toetas:

Antifire Tuleohutuslahendused OÜ info@antifire.ee

Laki 11b, TallinnE-R 9-17Telefon: (+372) 651 7010E-post:

 

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt