Autor: Anu Jõgi • 1. juuli 2024

Salvest: müügimahtu kahandas ka vähene sündivus

Konservitootja Salvest müüs eelmisel aastal tooteid miljoni eest rohkem kui aasta varem, aga koguses jäi varasemale aastale alla. Peale ostujõu kahanemise mõjutas seda ka sündide vähenemine Eestis, selgitas ettevõte.
Vähem sünde – vähem beebitoitu.
Foto: Andras Kralla

Salvesti käive oli eelmisel aastal 22 miljonit eurot ja see kasvas, ärikasum jäi aga varasemast aastast neli korda väiksemaks –0,4 miljonit varasema ligi 1,6 miljoni asemel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700