Autor: Kaubandus.ee • 16. aprill 2024

Eesti parima toidutoote maitse lõi žürii pahviks

Rebimine oli tihe ja punktivahed väikesed, kuid konkursi Eesti Parim Toiduaine 2024 võitjaks pärjati toode, mille arenduses nähti kõige suuremat väljakutset.
Vasakult regionaalminister Madis Kallas, Nordic Milk tootearendusjuht Liina Kimmel, Vabariigi Presidendi abikaasa pr Sirje Karis, Nordic Milk juhatuse esimees Ülo Kivine ja Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits
Foto: Erlend Staub

Toiduliit tunnustas parimaid kodumaiseid toidutooteid 30. korda, Eesti Parim Toiduaine 2024 tiitli võitis Tere AS Deary vanillibatoonike tofuga. Tegu on taimse alternatiiviga tavapärastele piima baasil kohukestele. Komisjon kiitis suurepärst maitset, mis sarnaneb nn piimakohukestele, samuti ideed valmistada keskkonnasõbralik toode - kohusese tooraine soja on GMO-vaba, pakend aga jätkusuutlik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757