Autor: Kaubandus.ee • 20. märts 2024

Parima toiduaine korraldustiim: üllatavalt vähe esitati seekord neid tooteid

“Eesti Parima Toiduaine 2024” konkursile esitatud uute toodete arv kasvas taas, kuid ühes tootesektoris oli seekord võistlejaid erakordselt vähe.
“Eesti Parima Toiduaine 2024” konkursile esitatud uute toodete arv kasvas taas.
Foto: Eesti Toiduainetööstuse Liit

Konkursile „Eesti Parim Toiduaine 2024“ esitas 64 ettevõtet 150 uut toodet, mida on kümnendiku võrra rohkem kui eelmisel aastal. Eesti Toiduainetööstuse Liidu eestvedamisel juba 30. korda toimuval konkursil domineerivad tänavu maitsetena küüslauk ja trühvel, kasvutrendi näitavad kvaliteetsele koostisele rõhuvad valmistoidud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757