• 21.07.22, 12:27

Superidee hakkab toitlustuse tööjõukriisi leevendama

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juht Killu Maidla rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas koka-ametisse uusi tegijaid meelitama hakatakse. Lisaks värsketele õppuritele oodatakse karjääripöörajaid.
Dirhami kalakohvik.
  • Dirhami kalakohvik.
  • Foto: Andras Kralla
Sügisel alustab nimelt Tallinnas tippkokkade superkursus. „Meil on kokkulepe 14 kokaga, kõlavad nimed, kes oma teadmised kohale toovad,“ rääkis Maidla. Kellele see mõeldud on ja milliste kokkade käe all õppida saab, sellest juba intervjuust. Hommikuprogrammi tõid kuulajateni Neeme Korv ja Rivo Sarapik.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.12.25, 13:55
Makseautomaat kui uus müügipunkt: lahendus, mis avab ettevõttele uusi võimalusi
Ettevõtted liiguvad üha enam iseteeninduse suunas ning otsivad lahendusi, mis võimaldaksid teenust laiendada ka seal, kus teenindajat ei ole. Seda toetab makseautomaadi terviklahendus, milles Nixor seob PAX makseterminalid ja NixPay tarkvara üheks töökindlaks ning turvaliseks maksesüsteemiks ning toetab ettevõtet lahenduse kasutuselevõtul ja haldamisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele