Autor: Lauri Leet • 10. oktoober 2022

Rahva Raamatu juht: eestikeelsete raamatute müük väheneb tasapisi

Eestikeelsete raamatute müük on mõnevõrra viimase kümne aasta jooksul langenud, aga sel aastal on olnud täheldada müügi kasvu, rääkis Rahva Raamatu juht Priit Peterson.
Rahva raamatu raamatukauplus.
Foto: Raul Mee

Ostudünaamikat on tema sõnul mõjutanud ka see, kui pandeemia ajal olid poed teatud aja suletud. Petersoni sõnul on e-äri kasvanud. Siiski ei saa tema hinnangul eeldada, et kõik füüsilise poe kliendid veebi suunduksid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700