Autor: Merilin Merila • 12. oktoober 2022

Kaupmehed: selleks, et konkurentsis püsida, tuleb trendidega kaasas käia

Mart Relve (vasakul), Tarmo Toiger ja Tarmo Kärsna.
Foto: Äripäev
Seekordses Äripäeva TOPi saates oli teemaks oli jae- ja hulgikaubanduse TOP. Stuudios olid TOPi tipu ettevõtted Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna, Kaupmees grupi juht Mart Relve ja KPMG partner Tarmo Toiger. Saadet juhtis Kaubandus.ee toimetaja Merilin Merila.

Saates räägitakse kaubanduse hetke olukorrast, kuidas inflatsiooni ära kasutada ning kasumlikkust hoida. Samuti tuleb juttu riigi toetustest ning konkurentsis püsimisest, tööjõupuudusest ja palga survest.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700