Autorid: Mai Kroonmäe, Heli Künnapas • 23. mai 2023

Maxima juht Lidlist pere ostukorvi ei täidaks

Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen rääkis Äripäeva raadiole antud intervjuus, et koostööpartnerid avaldavad survet hindade tõstmiseks.
Foto: Raul Mee
Veebruaris asus Maxima Eesti etteotsa Kristina Mustonen, kelle sõnul pole õiged uuringute tulemused, mille järgi jaekettidest just Maxima kaotas Lidli tulemisega kõige rohkem kliente. Enda pere nädala ostukorvi Mustonen samuti Lidlist ei täidaks.

"Praegu tahaksin pigem rõhutada, et Maximal läheb hetkel hästi. Loodan, et keerulised ajad on möödunud," rääkis Mustonen Pärnu juhtimiskonverentsil. "Hästi keeruline oli 2021.- 2022. aastatel, mil olid elektrikulud hästi suured ja jätkuvalt mõjutas Covid."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700