Autor: Heli Künnapas • 2. mai 2023

JAEKETTIDE PALGA TOP: palgaootus on suurem, kui suudetakse pakkuda

Praegusel ajal oodatakse palgatõusu paljudel ametikohtadel. Suuremate jaekettide töötajate palgad on samuti inflatsioonist ning kulude järsust tõusmisest mõjutatud. Millised on suuremate jaekaubanduskettide palkade tõstmise plaanid, milliseid ametikohti need mõjutavad ja millest palgatase käesoleval aastal sõltub, rääkisid jaekettide esindajad.
Palgaootus jaekettides on suurem, kui suudetakse pakkuda.
Foto: Andras Kralla

"Lidl on endale eesmärgiks seadnud maksta sektori keskmisest kõrgemat palka ja selleks analüüsime pidevalt turuolukorda ja kohandame palganumbreid vastavalt," toob Lidli korporatiivkommunikatsiooni osakonna juht Katri Seppel välja Eesti jaekaubandusmaastiku värskeima tulija palgapõhimõtte.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700