Autorid: Heli Künnapas, Simo Sepp • 3. mai 2023

Raport: Lidl kasvatab konkurentidest kiiremini müüki ning veab palgarallit

Värske konkurentsiraporti järgi on Lidl teinud väga häid tulemusi ning liikunud konkurentidest kiiremate hüpetega. Samuti maksavad nad jaekubanduse turu keskmisest kõrgemat keskmist palka.
Lidl kasvatab käivet konkurentidest kiiremini.
Foto: JENS BUETTNER

"Me näeme hästi selgelt, et Lidl on tegemas väga häid tulemusi, väga kiirete ja pikkade hüpetega edasi liikumas. Ta on juba selja taha jätnud Prisma Peremarketi ja OG Elektra. Arvan, et ta ei peatu seal," ütles Kõiv.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700