Autor: Art Lukas • 11. juuli 2023

Toidu müügi kasv e‑kanalis ei näita raugemise märke

Clean Kitcheni kaasasutaja Karl Paadam, ePrisma operatiivjuht Martin Meindok ja saatejuht Art Lukas Maksekeskusest.
Foto: Äripäev
Seekordses "E‑kaubanduse areng ja tulevik" saates tuleb juttu sellest, millises suunas liigub toidu tellimine veebi teel ning millised on eelistatud võimalused toidu tellimisel. Selleks oleme saatesse kutsunud ePrisma operatiivjuhi Martin Meindok’i ning Clean Kitcheni kaasasutaja Karl Paadami.

Saates arutletakse selle üle, milline on klient, kes otsustab e‑kanalist toitu tellida, sortimendi suurusest, tarbijakäitumisest ning ka sellest, kui palju kampaaniapakkumisi kliendid ootavad. Martin Meindok ja Karl Paadam räägivad ka välisturule laienemiset ning avavad natuke kaarte sellel teemal, kuidas nad turundust teevad ja kliente leiavad. Juttu tuleb ka sellest, kui suurt kasvu oodatakse käesolevalt aastalt.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070