Toidu müügi kasv e‑kanalis ei näita raugemise märke
Seekordses "E‑kaubanduse areng ja tulevik" saates tuleb juttu sellest, millises suunas liigub toidu tellimine veebi teel ning millised on eelistatud võimalused toidu tellimisel. Selleks oleme saatesse kutsunud ePrisma operatiivjuhi Martin Meindok’i ning Clean Kitcheni kaasasutaja Karl Paadami.
Värsked emotsioonid: kuidas tähistavad Michelini tunnustuse saanud peakokad võitu
Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga.
Noor ja ambitsioonikas Noa Restorani Peakoka saali peakokk Orm Oja austab Vahemere kööki just nende lihtsate ja puhaste maitsete poolest. Ta lisas, et head asjad on ka iseseisvalt head.
Eestlased korraldavad Põhjamaade suurimat toiduinnovatsiooni konverentsi
Juba kolmandat aastat järjest toimub Eestis Põhjamaade suurim toiduinnovatsiooni konverents Food Innovation Summit. 7. oktoobril videokonverentsi formaadis toimuv üritus toob kokku juhtivad toidueksperdid üle maailma, et analüüsida kiireid arenguid, mis on juba praegu põhjalikult ümber kujundamas toidusektori tulevikku.
Laupäeval, 16. novembril, kuulutati Lennusadamas välja Hõbelusikas/Silverspoon gastronoomiakonkursi selle aasta võitjad.
Toidumessil käis üle 7000 külastaja
23.-25. oktoobrini toimunud Tallinna Toidumessil käis kolmel päeval kokku 7040 külastajat. Mess oli sel aastal suunatud toiduvaldkonnaga seotud erialakülastajatele.