Autor: Kaubandus.ee • 7. aprill 2022

Eestisse tulevad Michelini tärnid

EASi ja KredExi ühendasutus sõlmis lepingu, millega jõuavad Eestisse Michelini tärnid ja restoranigiid.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt (vasakul) saab rõõmustada koos Liina Maria Lepikuga EASi ja KredExi ühendasutusest, et Michelini restoranigiidi rahvusvaheline juht Gwendal Poullennec toob Eestisse maailmakuulsa tunnustamissüsteemi.
Foto: Erlend Štaub

Ühendasutuse teatel toob Michelini tunnustussüsteem Eesti toidukultuuri väga positiivselt pildile nii Euroopas kui maailmas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700