• 05.09.23, 13:27

Restoranipidaja: hinnatõusu kompenseerime väiksema kasumiga

Eesti vanima liharestorani Argentiina omanik tõdeb, et üldise hinnatõusu valguses on tunda, et tarbja teeb üha teadlikumaid valikuid. Väljas söömine ei ole enam nii igapäevane vaid sündmus omaette ning einestama minnes tehakse otsus kvaliteedi kasuks, sest hinnatase on ühtlaselt kõrge kõikjal.
Argentiina restoran
  • Argentiina restoran Foto: Andres Raudjalg
Koroonakriisi ajal Fahle Parki uue restorani rajanud Ego Riener tunnistab, et 150-le inimesele mõeldud restorani planeerimine oli kriisi ajal riskante samm. Küll aga on risk end ära tasunud ja praeguseks on Fahle Parki Argentiina restorani leidnud nii piirkonna kontorirahvas kui ka õhtustajad.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 11.03.25, 11:05
Kolm erinevat valdkonda, üks lahendus: NG Logistics, Kaupmees & Ko ja Tele2 Eesti tõhustasid tööprotsesse elektrooniliste hinnasiltidega
Elektroonilised hinnasildid ei muuda mugavamaks, turvalisemaks ja kiiremaks mitte üksnes kaupluste tööd, vaid hõlbustavad tegemisi logistikasektoris ja mitmetes teistes majandusharudes. Võimalus, et siltidele kuvatav info on samal ajal ühtne kõikjal, kus just hetkel vajadus ja soov on, lubab personalil pühenduda teistele olulistele protsessidele ning seeläbi firma edule ja arendamisele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele