Autor: Kaubandus.ee • 5. september 2023

Restoranipidaja: hinnatõusu kompenseerime väiksema kasumiga

Eesti vanima liharestorani Argentiina omanik tõdeb, et üldise hinnatõusu valguses on tunda, et tarbja teeb üha teadlikumaid valikuid. Väljas söömine ei ole enam nii igapäevane vaid sündmus omaette ning einestama minnes tehakse otsus kvaliteedi kasuks, sest hinnatase on ühtlaselt kõrge kõikjal.
Argentiina restoran
Foto: Andres Raudjalg

Koroonakriisi ajal Fahle Parki uue restorani rajanud Ego Riener tunnistab, et 150-le inimesele mõeldud restorani planeerimine oli kriisi ajal riskante samm. Küll aga on risk end ära tasunud ja praeguseks on Fahle Parki Argentiina restorani leidnud nii piirkonna kontorirahvas kui ka õhtustajad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757