Autor: Kaubandus.ee • 9. september 2021

Tallinnasse tahetakse rajada toidujagamiskappe

Ringmajandusettevõte FudLoop OÜ alustas annetuste kogumist, et piloteerida Tallinnas oma toidujagamiskappide lahendust. Pilootprojekti eesmärk on vähendada kodumajapidamistes, jaekaubanduses ja toitlustusettevõtetes tekkivat toidukao ehk raisatud toidu hulka.
Tegemist on illustratsiooniga.
Foto: Pressimaterjalid

Tänu FudLoopi kappidele ei lõpeta söömiskõlblik toit prügikastis, vaid inimeste toidulaual.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700