• 27.11.24, 11:14

Dodo Pizza juht: Tallinna restoraniärid said pandeemia ajal rohkem pihta

Venemaalt alguse saanud kaubamärgi all tegutsev pitsakoht Dodo Pizza on edukalt elanud üle mitmeid kriise ja laienevad täna kolmandasse Eesti linna. Laienemisel on nad pidanud rinda pistma sobivate pindade leidmisega.
„Maksutõus lööb muidugi hindade pihta,“ ütleb Dodo Pizza juhatuse liige Viktor Ivanov.
  • „Maksutõus lööb muidugi hindade pihta,“ ütleb Dodo Pizza juhatuse liige Viktor Ivanov. Foto: Jelena Tsenno
“Meil on kõik normaalne,” ütles ettevõtte üks asutajaid ja juhatuse liige Viktor Ivanov. “Käive kasvab, kuid see on osaliselt inflatsiooni tagajärg.”
Ta tõdes, et tänavu oli Gonsiori tänava ehituse tõttu muidugi tavapärasest vähem külastajaid. “Kuid kuna olulise osa meie müügist moodustab kohaletoimetamine, elasime selle üsna kergelt üle,” rääkis Ivanov Delovõje Vedomostile. Kokku on ettevõttel kolm müügipunkti Tallinnas ja üks Pärnus. Praegu käib pitsakoha ehitus Tartus, lisas ta.
Aga miks selline järjekord: kõigepealt Pärnus, siis Tartus?
Algul oli meil plaan avada koht Tallinnas ja veel kolmes linnas korraga: Pärnus, Tartus ja Narvas. Edasi aga sõltus kõik sellest, kas heas asukohas on vabu ruume. Pärnus meil lihtsalt vedas: kohe peatänaval oli hea pakkumine. Tartus aga otsisime aastaid ruume. Seal – see on minu oletus – mõjutasid koroonaviiruse ajal kehtestatud piirangud restoraniäri oluliselt vähem kui Tallinnas. Tallinnas panid paljud kohvikud uksed kinni ja kuidagi hakkas kohe vabu kohti tekkima. Tartus aga alles sel aastal.
Alustame päris algusest, kuidas otsustasite pitsaga tegelema hakata? Teie ettevõtte nimi on Vip Shop …

Seotud lood

Uudised
  • 25.02.21, 10:03
Toitlustusfirmade TOPi võitja F-hoone: kui uut täielikku sulgemist ei tule, peame suveni vastu
Äripäeva toitlustus-firmade edetabeli võitnud F-hoone üks omanikke Peeter Jalakas ütles, et nad käsitlevad igat päeva kui võimalikku viimast.
Uudised
  • 21.11.24, 16:45
Mitmekordselt tunnustatud: Viru Toidutänava restoranid said hulgaliselt auhindu
Viru Keskuse Toidutänav on juba üle kahe aasta pakkumas kesklinnas toiduelamusi. Hiljutistel restoranide mõõduvõtmistel said Toidutänava restoranid tunnustust nii eriala spetsialistidelt kui ka külastajatelt.
  • ST
Sisuturundus
  • 03.12.24, 17:21
Selveri pagaritooted vallutavad turgu
Selveri pagarilettide küpsetusjuhi Irina Kaganskaja sõnul on viimastel aastatel pagaritoodete müük märkimisväärselt kasvanud. Eriti menukaks on osutunud käsitsi valmistatud ciabatta'd ja focaccia'd oliividega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele