Autor: Kristina Madisson-Laht • 25. veebruar 2021

Toitlustusfirmade TOPi võitja F-hoone: kui uut täielikku sulgemist ei tule, peame suveni vastu

Äripäeva toitlustus-firmade edetabeli võitnud F-hoone üks omanikke Peeter Jalakas ütles, et nad käsitlevad igat päeva kui võimalikku viimast.
F-hoone on sarnaselt teiste söögikohtadega omal hinge sees hoidnud kaasamüüdava toiduga.

Peeter Jalaka sõnul kulges 2019. aasta F-hoonele ootuspäraselt, püsiklientuuri väljakujunemisega täideti esmane eesmärk. Müügitulu teeniti veidi üle kolme miljoni euro ja ärikasumit ligi 470 000 eurot. Pandeemia lõi kogu edu aga uppi – käive kahanes mullu teisest kvartalist alates umbes pooleni aasta varasemast ja töötajate arv vähenes aastaga 43 pealt 17-le. Loodetakse, et ehk läheb varsti paremaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070