Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2023

Peetri Pizza avas Riias restorani ja võtab sihikule kogu Baltikumi

Pitsakett Peetri Pizza avas Riia kesklinnas oma esimese restorani Lätis ning plaanib laieneda ka Leedu turule.
Peetri Pizza juht Marko Pleiats.
Foto: Vallo Kruuser

Oktoobri algusest tegutseb Riia kesklinnas Vabaduse tänaval Läti esimene Peetri Pizza & Pasta restoran, kus valmivad originaalretseptide järgi Eesti kõige populaarsemad ja enimmüüdud pitsad. Uus restoran töötab frantsiisilepingu alusel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700