Döner HeseKebab & Gyros jätkab laienemist Eestis ning avab sel nädalal uue restorani Tartu Lõunakeskuses. Tegemist on kaubamärgi neljanda restoraniga Eestis.
Uus Tartu Lõunakeskus Döner HeseKebab & Gyros restoran pakub 142 ruutmeetri suurusel pinnal einestamiseks kohti 44 kliendile. Ettevõtte investeeris uue söögikoha rajamisse 250 000 eurot, restoranis asub tööle üheksa inimest.
Juuni lõpus pääses restoran 38 kolmandat aastat järjest Michelini soovituste nimekirja. Nüüd on aga restoran vanalinnas tegevuse lõpetanud ja ruumidest välja kolinud.
Inflatsioon, maksutõusud ja jahe kevad andsid Michelini tunnustusega Lahepere Villa restoranile tänavu nii suure löögi, et söögikoht paneb uksed kinni. Restorani perenaise Helen Vihtoli sõnul on väikeettevõtjal praegu ebanormaalselt raske toimetada.
Euroopa Komisjon tegi 23. septembril ettepaneku lükata Euroopa Liidu metsade raadamise määrus (EUDR) veel aasta võrra edasi. Määrus lükati edasi 2026. aasta detsembrisse, viidates murele, et komisjoni IT-süsteem ei ole veel valmis määrusega kaasnevate nõuetega toime tulema, rääkis Eesti Kaupmeeste liidu juht Nele Peil.
Selver on Eesti kaubanduses üks erandlikke kohti: ettevõte, kus kümneaastast staaži ei peeta staažikaks ning kus juhid kasvavad välja teenindajatest. Saates tuleb juttu, miks töötajate arendamine ja stabiilsus on ettevõtte kultuuri keskmes ning kuidas sellest kujuneb tugev tööandja bränd.