• 01.12.25, 12:36

Hesekebab avab Tartus neljanda restorani

Döner HeseKebab & Gyros jätkab laienemist Eestis ning avab sel nädalal uue restorani Tartu Lõunakeskuses. Tegemist on kaubamärgi neljanda restoraniga Eestis.
Ieva Kari Salmela T1 HeseKebabi avamisel
  • Ieva Kari Salmela T1 HeseKebabi avamisel
  • Foto: Kai Kuusik-Greenbaum
Uus Tartu Lõunakeskus Döner HeseKebab & Gyros restoran pakub 142 ruutmeetri suurusel pinnal einestamiseks kohti 44 kliendile. Ettevõtte investeeris uue söögikoha rajamisse 250 000 eurot, restoranis asub tööle üheksa inimest.

Seotud lood

Majandustulemused
  • 31.10.25, 14:19
Apollo grupi müügitulu kasvas 6% | Kasumisse jõuda aitas ka interssikulude vähenemine
Apollo grupp kasvatas möödunud majandusaastal kasumit ja käivet, teenides 1,4 miljonit eurot puhaskasumit, teatas firma.
Uudised
  • 16.07.25, 09:00
Michelini giidi restoran sulges äri. “Elu ei käi tunnustuste järgi”
Juuni lõpus pääses restoran 38 kolmandat aastat järjest Michelini soovituste nimekirja. Nüüd on aga restoran vanalinnas tegevuse lõpetanud ja ruumidest välja kolinud.
Saated
  • 25.07.25, 10:30
Hinnatud restoran sulgeb uksed. “Varsti saab ainult hakklihakastet pakkuda”
Inflatsioon, maksutõusud ja jahe kevad andsid Michelini tunnustusega Lahepere Villa restoranile tänavu nii suure löögi, et söögikoht paneb uksed kinni. Restorani perenaise Helen Vihtoli sõnul on väikeettevõtjal praegu ebanormaalselt raske toimetada.
Uudised
  • 26.09.25, 13:21
Kaupmehi puudutav metsade raadamise määrus lükkub edasi. “Juhised on ebaselged, ettevõtted pole valmis”
Euroopa Komisjon tegi 23. septembril ettepaneku lükata Euroopa Liidu metsade raadamise määrus (EUDR) veel aasta võrra edasi. Määrus lükati edasi 2026. aasta detsembrisse, viidates murele, et komisjoni IT-süsteem ei ole veel valmis määrusega kaasnevate nõuetega toime tulema, rääkis Eesti Kaupmeeste liidu juht Nele Peil.
  • ST
Sisuturundus
  • 24.11.25, 11:00
Selveri juhtimiskultuur hoiab meeskonna lojaalse ja motiveerituna
Selver on Eesti kaubanduses üks erandlikke kohti: ettevõte, kus kümneaastast staaži ei peeta staažikaks ning kus juhid kasvavad välja teenindajatest. Saates tuleb juttu, miks töötajate arendamine ja stabiilsus on ettevõtte kultuuri keskmes ning kuidas sellest kujuneb tugev tööandja bränd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele