Eesti kiirtoidurestoran jõudis Helsingisse ja peab olulisi laienemisplaane
Tervislikku kiirtoitu valmistav Poke Bowl on avanud juba restorani Helsingis, plaanis on aga frantsiisiga avada Soomes ja teistes naaberriikides veel söögikohti, rääkis ettevõtte kaasasutaja ja suuromanik Mikk Rajaver.
“Ma arvan, et Läti ja Rootsi, aga ka Ida-Euroopa pakub huvi, kuna seal on poke kontseptsioon veel uuem, ei ole nii palju juba vanu olijaid nagu näiteks Lääne-Euroopa, Kesk-Euroopa riikides,” kergitas Rajaver katet Poke Bowli plaanidest.
Ugandi Resto peakokk Silver Illak pälvis gastronoomiakonkursi Silverspooni ehk Hõbelusika raames Eestimaa parima peakoka tiitli. Illakule endale tuli aga tiitel üllatusena ning poleks end isegi esimese kaheksa sekka pakkunud.
Majutus- ja toitlustussektori jaoks on kevad olnud keeruline ning suvehooaega oodatakse suure lootusega. Samas ei pruugi see tuua automaatselt kergendust kogu sektorile, kuna juulist tõuseb käibemaks, tõdes Eesti hotellide ja restoranide liidu juht Külli Kraner Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Eesti ulatuslikuma teeninduspiirkonnaga e-toidupood laiendab oma haaret veelgi – alates 16. maist saavad ka Kihnu saare elanikud ja külalised nautida e-poe mugavusi otse koduukseni.