Autor: Kaubandus.ee • 9. mai 2024

Bolt Food laienes kolme uude linna

Bolt Food laienes kolme uude linna, kõigis neis saavad kohalikud elanikud valida kümmekonna poe ja restorani vahel.
Kokku tegutseb Bolt Food 20 riigis ja 80 linnas üle maailma.
Foto: LIIS TREIMANN

Bolt Food uued teeninduspiirkonnad on nüüdsest ka Keila, Kuressaare ja Haapsalu. Bolt Foodi juhi Jaagup Jalakase sõnul on teenuse laienemine oluline strateegiline samm. „Inimestel on huvi teenuse vastu nii Eesti suur- kui väikelinnades, mis innustab meid seda võimalust pakkuma. Soovime olla võimalikult kättesaadavad üle Eesti,’’ ütles Jalakas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757