Autor: Kaubandus.ee • 30. august 2023

Uuring: Eesti inimestest 62% eelistab osta kohalike väiketootjate toitu

Koguni 80% Eesti inimestest soovib, et väiketootjate toidukaup oleks kättesaadavam. Vastanutest 67% eelistab Eesti väiketootjate toidukaupa osta turu või e-poe asemel kauplusest, selgus Coopi tellitud Norstati üle-eestilisest arvamusuuringust.
Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla.
Foto: Coop Eesti

Uuringus osalejatest 62% vastas „jah“ või „pigem jah“ küsimusele, kas nad eelistavad osta Eesti väiketootjate toidukaupu. Samal ajal vastas eitavalt vaid 8% küsitletutest. Eelistus puudus 29% vastanutest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700