Autorid: Indrek Mäe, Romet Toomas Tiitsaar • 8. september 2023

Terminal Oil kuulutas konkurendile hinnasõja

Terminal Oil kuulutas hinnasõja Olerexi vastu, süüdistades neid rohepesus ja turul ebaausa konkurentsi loomises, selgus Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Terminali tanklakett langetas täna bensiini hinda 20 sendi võrra, et juhtida tähelepanu Olerexi käitumisele kütuseturul.
Foto: Liis Treimann

Terminali tanklakett langetas täna bensiini hinda 20 sendi võrra, et juhtida tähelepanu Olerexi käitumisele kütuseturul. „Meil ei ole kütuseturul konkurentsiolukord ühtedel alustel, kellelgi on ilmselge hinnaeelis,“ viitas Terminali tegevjuht Raido Raudsepp Olerexile, kes väidetavalt jätab biokütusenõude täitmata. Seeläbi saab aga Olerex kütuse hulgiturul pakkuda konkurentidest paremat hinda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700