Autorid: Laura Saks, Ken Rohelaan • 5. oktoober 2023

Osa kaupmehi hakkab maksutõusu tõttu hindu kergitama enne aasta lõppu

Kuna suuremates poodides võtab kõigi toodete hinnamuutus märkimisväärselt aega, siis seoses käibemaksu tõusuga kergitab osa kaupmehi hindu juba detsembris, ütles kaupmeeste liidu juhatuse esimees ja Tallinna Kaubamaja Grupi juht Raul Puusepp.
Suuremad poed vajavad hinnamuutusteks pikemat üleminekuaega.
Foto: Andras Kralla

Puusepp rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et käibemaksu tõusu ei suuda oma taskust kinni maksta ükski kaupmees, mistõttu kandub see kindlasti üle kliendile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700