Autor: Kadrin Karner • 29. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majandustarkvara Profit – kõik mida ettevõtte juhtimiseks vajad

Majandustarkvara Profit pakub oma klientidele tasuta tarkvarauuendusi ja kasutajatuge, mis tähendab, et Profiti kliendid täiendavate lisakulutustega arvestama ei pea ning saavad alati töötada kõige kaasaegsema tarkvaraversiooniga.

Tarkvara müügi ja arendusega tegeleva Intellisoft OÜ juhataja Jaana Tihhanovski sõnul on nad tasuta uuendusi pakkunud ettevõtte loomisest peale, sest programm kasvab ja areneb pidevalt ning seeläbi pole klientidel tarvis lisakulutustega arvestada. „Teist tarkvara, kes pakuks programmi väljaostu võimalust koos tasuta uuendustega, me ei tea,“ kinnitas Tihhanovski.

Väga lihtsalt seletades on Profit nagu lego, koosnedes juba olemasolevatest moodulitest, millega saab vajaduse tekkides ühendada teisi olemasolevaid või tellimuspõhiselt arendatud mooduleid. „Meie standardlahendused on väga head, aga mõnikord nõuab ettevõte edu saavutamiseks eristumist või teistsuguseid lahendusi ning seetõttu tegeleb Intellisoft ka erilahenduste arendamise ja programmeerimise,“ rääkis ettevõtte juhataja. Profiti kasutajad ei ole kohustatud tarkvara välja ostma, kuna Intellisoftist saab tarkvara ka rentida.

Profit on sobilik igas eas ettevõttele, sisaldades ettevõtte protsesse hõlmavat terviklahendust. „Profitisse on kokku pandud kõik, mida üks firma elu jooksul vajab,“ sõnas Intellisofti juhataja ja lisas, et oma paindlikkuse tõttu sobib majandustarkvara eriti hästi ka alustavatele ettevõtetele. „Ettevõtte kasvades, kasvab ka Profit,” märkis Tihhanovski.

Profit Ladu on tarkvara tegusale ettevõttele müügi- ja laoarvestusprotsesside juhtimiseks, sobides nii tootmise, jae- kui hulgikaubandusega tegelejale. Programm annab põhjaliku ülevaate kaupade laoseisust, koostatud pakkumistest, tellimustest ning arvetest. Igal hetkel saab vaadata laojääki, kasumit, katet või müügiajalugu. Profit Ladu lubab programmiga ühendada piiramatul arvul ladusid, mis on integreeritud raamatupidamisprogrammiga. Kiire jaemüügi puhul soovitab Tihhanovski kasutada moodulit Profit POS. Profitit saab siduda ka e-poega, misjärel kuvatakse kauba info automaatselt e-poes ja vastupidi – e-poe tellimused ja kliendiandmed jõuavad otse Profitisse, kus need ühe klahvivajutusega müügiarveks muudetakse.

Profit POS sobib ettevõtetele, kelle jaoks on oluline, et kassamüügi moodul oleks võimalikult lihtsalt kasutatav. Moodul ühildub erinevate kassaseadmetega ning on täielikult integreeritud pearaamatu ja laomooduliga. Kassamüügi puhul kehtib kliendile kehtestatud hinnakiri, millele lisaks võimaldab süsteem paindlikult allahindlusi teha. Võimalus on kujundada ka endale meelepärane tšekivorm.

Intellisoft tegeleb uue programmi arendusega, mille nimeks on Nabra. Veebipõhine tarkvara töötab nii Windowsis, kui ka MacOS’s või Linuxis ning on kasutatav kõikides kaasaegsetes nutiseadmetes. Hetkel töötab Nabraga kolm suurklienti. „Võtsime aluseks parima, mida suutsime Profitiga kolmeteistkümne aasta jooksul teha, lisades kümnetesse tuhandetesse inimtundidesse ulatuva tarkvara arenduse, juurutamise ja klienditoe kogemused. Kasutades kaasaegseid tehnoloogiad, lõime kasutajasõbraliku, turvalise, efektiivse ja võimsa tarkvara, mida iseloomustab lisaks kasutamise lihtsusele ka loogilisus ning võime kiiresti muutuda, toetades ettevõtte äriprotsesse, uusi turge ja teisi pidevalt uueneva ärimaailma väljakutseid,“ rääkis Tihhanovski.

Intellisoft on asutatud 2002. aastal ning ettevõtte põhitegevusaladeks on majandustarkvara Profit arendus, müük ja hooldus ning programmeerimistööd. Lisaks sellele pakutakse raamatupidamisteenust keskmistele ja väikestele ettevõtete, korteriühistutele. Profiti kasutajateks on näiteks Uniplast OÜ, Linda Nektar AS, Jumek Export OÜ, Inges Kindlustus AS, Pomemet OÜ jt.

Lao- ja kassatarkvara funktsioonid
INTELLISOFT
Tarkvara tüüp SaaS/installitavMÕLEMAD
Litsentsi kasutus tähtaegMÕLEMAD
Kasutajate arv baaslitsentsisPIIRAMATU
Helpdesk (kui kiire reageerimine)JAH
Kassa disain kohandav kasutaja pooltEI
Kassaaruanne on kauplusepõhine või kassapõhine või võimalik saada mõlemat, kui detailselt saab kassaaruande lahti võtta. Kliendi põhiselt?MÕLEMAD
Kinkekaardi, kuponge ja kolmanda osapoole (kaubanduskeskuste) kupongide tugi.EI
Toodete tellimineJAH
Ühilduvus laoprogrammigaJAH
Lao jääk /laoarvestusJAH
Tellimuse suuruse ennustamine – automaatne kauba tellimusEI
Tarnepäevade märguandedEI
Toode hakkab laos lõppema märguanneJAH
Sügavkülma ja külmkapi anduri märguanneEI
Ühildumine e-kauplusegaJAH
Hinnamuutused tsentraalne läbi peakontori ja/või kauplusepõhineJAH
Hinnad lähevad käsitsi peale või automaatseltAUTOMAATSELT
Toodete siltide genereerimine (riiuli sildid ja A4 sildid)JAH
Kas võimalik ka eri formaadisJAH
Hinnasiltide/tootesiltide eriformaadid ja disaini võimalusJAH
Toetus edendamise liigid /kampaania liigidJAH
Seerianumrbitega toodete müükJAH
Pandimaksu tugiJAH
Toodete valideeritud tagastus (ehk süsteem leiab õige tseki, kasutab müügihinda ja seob müüki ja tagastust omavahel)EI
Tooteotsing kassast ka teiste kaupluste laoseisusEI
Kliendi tellimus teisest kauplusestEI
Toodete broneering kliendi poolt funktsioonEI
Müüjate komisjoni arvestusEI
Müüjate graafikute ja tööülesannete tugiEI
Töötaja/kaupluse müügiplaanEI
Kliendihaldus ehk CRMJAH
E-arved / e-kviitungid klientidele ja ettevõtte, koostööpartneri programm vmsARENDAMISEL
Andemete export import CSV/XML formaatiJAH
Aruandlus: Andmete analüüs süsteemisJAH
Erinevate keelte tugiJAH (INGLISE, SOOME)
Kas toetab erinevaid valuutasidJAH
Kas võimalik teha personaalseid arendusiJAH
Versiooni uuendused/parandused. Kui tihti ilmuvad või mitte?JAH
VäljaõpeJAH (OSTUKORRAL 2 TUNDI TASUTA)
Hind. Saas - kuumaks; installitav tarkvara - esmane investeeringOSTUHIND ALATES 95.-, RENDIHIND ALATES 4,75 KUUS

TallinnPeterburi tee 46-515atel.: 600 2998, 53 30 2063TartuAleksandri 7-3,tel.: 7405 980, 51 04 059[email protected]

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757