15. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas mõne kuuga kasvatada e-poe müügikäive nullist 10 miljoni euroni?

27. ja 28. aprillil toimuva E-kaubanduse aastakonverents 2016 peaesineja NA-KD.com juht ja asutaja Jarno vanhatapio
Rootsi moekaupade e-pood NA-KD.com alustas tegevust alles detsembris 2015, kuid on mõne kuuga saavutanud müügikäibe üle 10 miljoni euro ja tarninud tellimusi enam kui sajasse riiki üle maailma. Kuidas nad seda suutsid?

27. ja 28. aprillil toimub "E-kaubanduse aastakonverents 2016", mille peaesineja on NA-KD.com juht ja asutaja Jarno Vanhatapio. Lisaks ülimenukale uuele e-poele, on Jarno Vanhatapio käivitanud lemmiklooma kaupade e-poe ZooZoo.com, mis tõusis Rootsis 2 aastaga turuliidriks. Tema asutatud moekaupade e-pood Nelly.com on Põhja-Euroopas valdkonna suurim. Aastal 2015 tegid 450 töötajat e-poele ligi 160 miljonit eurot müügikäivet. Jarno Vanhatapio on tunnustatud e-kaubanduse ekspert, teda on pärjatud “Ernst & Young” Aasta Ettevõtja tiitliga 2010. aastal ning Rootsi Kaubandusliidu ja Kaubanduskõrgkooli auhinnaga 2012. aastal, mis on ühtlasi Põhjamaade suurim tunnustus jaekaubanduses.

“E-kaubanduse aastakonverentsil 2016” räägib Jarno Vanhatapio, kuidas üles ehitada e-pood uue generatsiooni huve silmas pidades. Lähemalt kuuleb:

millised on põhifunktsionaalsused moekaupade internetimüügil;kuidas jõuda Y ja Z generatsioonini ja vastata nende ootustele;NA-KD.com eduvalem – kuidas kiirendati nullist 10 miljoni euroni;kuidas jõudis Nelly.com nullist 90 miljoni euroni 8 aastaga.

Kui Sinu töövaldkonda kuulub e-kaubandus või mõlgutad mõtteid e-poe arendamisest piiriüleselt,  kasuta kindlasti head võimalust viia ennast kurssi e-kaubanduse maastikul toimuvaga ja tulevikutrendidega nii meil kui mujal maailmas. Konverentsil astuvad lisaks üles silmapaistvaid tulemusi saavutanud kõnelejad.

EMOTA esindaja annab ülevaate Euroopa e-kaubandusest ja tulevikutrendidestkuuleme e-Selveri loomisluguCleveroni juht Arno Kütt räägib lähemalt pakirobotitestHedman Partners viib meid kurssi e-kaubanduse juriidiliste nüanssidegaON24, DenimDream.com ja Sangari juhid arutlevad piiriülese e-kaubanduse teemadel EveryPay esindaja annab ülevaate enimkasutatavtest makselahendustestConversionXL oma tuntud headuses räägib e-poe optimeerimisestKarl Pae räägib e-poe turundamisest ja müügivõimaluste suurendamisest.

Pidulik galaõhtusöök järgneb konverentsile kell 19:00-23:00 Roseni tornis, kus on hea värskeid ideid muljetada ning ärisuhteid arendada. Galaõhtusöögil kuulutame välja “E-tegu 2015” võitja ja naudime head muusikat ja mõnusat seltskonda. Õhtusöögile on tulemas ka peaesineja Jarno Vanhatapio.

Konverentsi jätkuna toimub 28. aprillil workshop, kuhu mahub kõik, mis ühe e-kaupleja jaoks eluliselt oluline – piirideülene veebilehe optimeerimine, kasutajasõbralikkus ja kultuuripõhine lähenemine kliendile, psühholoogia peened nipid ja tarbija veenmiskunst e-poes.

Oled oodatud: 27. ja 28. aprillil

Toimumispaik: Apollo Kino Mustamäe, A. H. Tammsaare tee 104a, Tallinn

Korraldaja: Eesti E-kaubanduse Liit

Loe lähemalt ja registreeri osavõtt: http://aastakonverents.ee. Soodushinnad kehtivad 20. aprillini!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757