Autor: Kaubandus.ee • 26. aprill 2019

Baltic Retail Forum – jaekaubanduse ja innovatsiooni kohtumispaik

Esimesest Baltic Retail Forumist on möödunud juba kuus aastat. 8.mail kogunevad jaekaupmehed ja sektori eksperdid Tallinnas juba üheksandat korda.
Foto: Gytis Vidziunas www.gytisfoto.lt

Strongpoint on üritusele kutsunud parimad valdkonnaeksperdid, kes jagavad kuulajatele uusi teadmisi, toovad välja jaekaubanduse trendid ning avavad uusi vaatenurki aktuaalsetel teemadel. Suur väljakutse kaupmeeste jaoks on hoida sammu ostlejatega, kes võtavad omaks tehnoloogiliste lahenduste kasutamise ja nende eelised väga kiirelt. Baltic Retail Forum otsib õigeid suundi parimate otsuste tegemiseks, mis ei põhine ainult uusimal innovatsioonil vaid õppides jaekaubanduse edukate kogemustelt.

Konverentsil esinevad Eesti spetsialistid Mihkel Nestor SEB-st ja Margo Kurisoo Nielsenist, kes annavad ülevaate, milliseid võimalusi annab muutuv majanduskeskkond ja ostuharjumused jaekaubandusäris. E-kaubandus on jätkuvalt aktuaalne teema ning seetõttu Google, Mi9 Retail ja Reflexise esindajad annavad praktilist nõu pikaajalise kogemuse põhjal, kuidas mitte jääda kiirelt liikuvalt e-kaubanduse rongist maha.

Üheks peamiseks kasvumootoriks jaekaubanduse tegevuse tõhususes on tehnoloogiline eelis. Baltic Retail Forumil esinevad juhtivate jaekaubanduse tehnoloogiafirmade NCR, Zebra Technologies ja Strongpointi esindajad, et jagada oma väärtuslikke teadmisi. Programm keskendub jaekaubanduse hetketrendidele, tulevikuvisioonidele ning värskeimatele tehnoloogilistele innovatsioonidele, mis aitavad jaekaupmeestel kliendikogemust parandada ning tõhusust parandada.

Kohtumispaik:

8. mai kell 9.00, Tallinn, Apollo Kino Mustamäe

Soovid kursis olla uusimate jaekaubanduse innovatsioonitrendidega?

Külasta veebisaiti ja registreeru.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757